Galerija

Share

Mobile:

 

Adress:

Share

 Poslujemo prvenstveno u domenu proizvodnje rezervnih delova za belu tehniku i od samih početaka uspevamo da zauzmemo svoje mesto na tržištu Srbije i regiona.

Našu proizvodnju smo usmerili u dva pravca: prvo, proizvodnju i preradu gume i preradu plastike, dok naša osnovna delatnost ostaje proizvodnja rezervnih delova za belu tehniku.

Danas firma raspolaže sa mašinama za pravljenje sirove gume to jest dvovaljkom i mikserom ukupnog kapaciteta 10L. 

U preradi gume posedujemo nekoliko ručnih presa za vulkanizaciju te dve brizgaljke za gumu nemačke firme LWB kapaciteta 250ccm3/100t i 2500ccm3/250t.

Za preradu plastike koristimo 4 ARBURG mašine za brizganje plastike.

Vršimo i uslužno brizganje gume i plastike te proizvodnju sirove gume sa vašim ili našim repromaterijalom.

Share

Kao oficijelni zastupnik nemačke kompanije LWB Steinl, lidera u proizvodnji mašina za injekciono brizganje gume,  našim privrednim subjektima pružamo mogućnost da svoju proizvodnju obogate prvoklasnim mašinama koje je moguće potpuno optimizovati po želji naručioca.

Firma LWB posluje duže od 50 godina na Nemačkom kao i tržištu velikog broja zemalja EU te SAD, Kine, Južne Koreje i Turske. Godišjni kapacitet proizvodnje  iznosi preko 500 različitih mašina.

Pored standarnih mašina proizvode se mašine prema zahtevu kupca bez ograničenja po pitanju kompleknosti mašine ili njenih delova.

Svi ovi podaci su garant kvaliteta kupljene mašine kao i ispunjenja apsolutno svakog zahteva domaćeg kupca, što predstavlja sigurnu garanciju za budućnost svakog preduzeća.

https://www.lwb-steinl.com

Share

U maloprodaji poslujemo sa preko 7000 različitih artikala iz osam proizvodnih grana čime nudimo veoma širok izbor robe i garantujemo zadovoljenje želja svih kupaca.

Ukoliko određeni artikal (za kojim nema veće potražnje) ne postoji na lageru, nudimo vam opciju da mi o našem trošku kontaktiramo sve relevantne dobavljače i saznamo da li je isti artikal u opticaju na našem tržištu. U datom slučaju rok naručivanja sa isporukom je do maksimalno 72h.

Mušterijama radnje SR Vučko je takođe dostupna opcija katalaškog poručivanja, prvenstveno u domenu kućne rasvete.

Naše ljubazno osobolje vam je uvek na raspolaganju ukoliko imate bilo kakva pitanja ili dileme. Kupcima je uvek obezbeđen parking ispred prostorija firme.

Načini plaćanja pored keša uključuju karticu i plaćanje na rate čekovima građana.
Za kupce van teritorije opštine Stara Pazova robu šaljemo putem kuririskih službi BEKS i AKS a porudžbine takođe šaljemo i za inostranstvo.

Share

 

Karađorđeva 118 

Stara Pazova

 

069/5507-429, 063/507-429

022/311-455 

 022/316-455

 

vuckoviczoranknin@gmail.com

vuckoguma@gmail.com 

vucko@vucko.rs

Share

Firma SR Vučko osnovana je 2002. godine sa jasnim ciljem da postane regionalni lider kao i opšte prepoznat brend na tržištu.

Naša osnovna delatnost je proizvodnja rezervnih delova za belu tehniku te maloprodaja i veleprodaja istih, kao i delova za:

vodovod i kanalizaciju, struju, rasvetu, klima uređaje, automatiku, brave, slavine, šrafovsku robu…

Takođe prodajemo mašine za brizganje gume i plastike Nemačke firme LWB STEINL.Share

Dobrodošli na sajt porodične firme SR Vučko.

Specijalizovani smo za rezervne delove za belu tehniku, elektromaterijal, klima uređaje, delove od gume, plastike i metala.

Na raspolaganju Vam je naša internet prodavnica.

Uvek smo spremni da pomognemo Vašem domu.

Share